Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί με τρεις τρόπους:

 1. Καταστήματα
  Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από τα δύο καταστήματά μας σε Ξάνθη και Αθήνα χωρίς επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη βλέποντας την εξέλιξη της παραγγελίας σας από τον σχετικό σύνδεσμο που σας έρχεται στο e-mail που δηλώνετε κατά την παραγγελία.
 2. Courrier
  Tο ηλεκτρονικό κατάστημα www.papaparaskevas.gr συνεργάζεται με συγκεκριμένες μεταφορικές εταιρίες και κατά συνέπεια έχει πετύχει προνομιακές τιμές στα μεταφορικά. Η εταιρία courier που συνεργαζόμαστε είναι  η ACS και η Γενική Ταχυδρομική. Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων σύμφωνα με τη μεταφορική εταιρία είναι  για τα πρώτα τέσσερα κιλά 6€ και για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος είναι 2€. Σε περίπτωση που ο τόπος παράδοσης είναι νησί υπάρχει μια επιβάρυνση 2€. Επίσης αν η παράδοση επιθυμείται να γίνει Σάββατο τότε υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 2€. Επίσης στην πληρωμή με αντικαταβολή υπάρχει χρέωση 2€.
  H παράδοση των προϊόντων γίνεται μέσα σε μία με τρεις εργάσιμες μέρες ενώ αν πρόκειται να γίνει παράδοση σε νησί, δυσπρόσιτη περιοχή ή στην Πελοπόννησο τότε απαιτούνται δύο με πέντε εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το φόρτο εργασίας της μεταφορικής εταιρίας (courier)
 3. ΚΤΕΛ
  Η παράδοση των προϊόντων σας μπορεί να γίνει και με το ΚΤΕΛ της περιοχής σας. Το κόστος των μεταφορικών και ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον προορισμό. Η πληρωμή σε αυτήν την περίπτωση γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας.