Η πιο Γλυκιά Μετακόμιση

Μετά από 87 χρόνια παρουσίας στο χώρο του γλυκού στην Ξάνθη, το Ζαχαροπλαστείο Παπαπαρασκευά μετακομίζει και στην Αθήνα με ένα νέο κατάστημα στο κέντρο της Γλυφάδας.

Οι φίλοι του καλού γλυκού μπορούν πλέον εύκολα να βρουν τα παραδοσιακά γλυκά της Ξάνθης στον τόπο τους και να γευτούν τις πλούσιες γεύσεις και τα μεθυστικά τους αρώματα.

Ολη τη ποικιλία των σοκολατένιων κερασμάτων όπως η καριόκα, το πούρο , ο νουγκάς και το ανώμαλο, τα σιροπιαστά σαν το σαραγλί, οι κουραμπιέδες, τα αμυδραλωτά και πολλες πολλές ακόμα λιχουδιές θα τα βρείτε πλέον και στην Αθήνα.

Όλα τα γλυκά μας παρασκευάζονται στο εργαστήριο μας στην Ξάνθη με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο και τα ίδια αγνά υλικά τόσα χρόνια και μέσα σε λίγες ώρες έρχονται στην Αθήνα με δικό μας φορτηγό ψυγείο πάντα ακολουθώντας τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και του συστήματος ασφαλείας ISO 22000:2005 που εφαρμόζει το ζαχαροπλαστείο σε όλα τα στάδια παρασκευής, μεταφοράς και διάθεσης των προϊόντων μας.

Το νέο μας κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφάδας στην Παπανδρέου 13 με Λαζαρίδη σε ένα χώρο μεγάλο με εύκολη πρόσβαση με τα μεταφορικά μέσα και εύκολο παρκάρισμα και είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί και να σας γλυκάνει!